Izdavačka delatnost – Knjige – Stručna literatura

Davne 1995. godine smo objavili našu prvu knjigu, koja je i dan danas bestseler i zlatni udžebenik “Vodič kroz mrežni marketing”, Radiše Dobrodolca. U narednih nekoliko godina razvili smo pet biblioteka: Um, Misao, Uspeh, Biografije, Zdravlje koje broje mnogo knjiga, objavljenih sa namerom da unaprede sve aspekte života naših čitalaca, poslovne i privatne.

Uporedo sa izdavačkom delatnošću, razvija se i Edukativni centar koji radi po programu razvoja intelektualnih sposobnosti britanskog psihologa Tonija Buzana pod generalnim sloganom NAUČITE KAKO DA UČITE (efikasno, jednostavno, kreativno i uspešno).

Program se sastoji od više edukativnih seminara : Brzo čitanje, Savršeno pamćenje i Briljantno učenje i seminara namenjenog najmlađima, Efikasno učenje.

Seminari su namenjeni đacima, studentima i profesionalcima svih struka i stepena obrazovanja. Više od 20 000 polaznika u Srbiji i regionu je poboljšalo svoje rezultate u školi, na fakultetu, poslu. Naš edukativni tim je do sad održao seminare u mnogim privatnim i državnim fakultetima, školama i brojnim kompanijama koje ulažu u svoje zaposlene.
Autori smo jedinstvenog programa “Kreativna nastava”, koji je okrenut kako nastavnicima, tako i roditeljima i đacima. Program akredituje Ministartvo prosvete, nauke i tehnološkog obrazovanja.

Pored seminara koji su skoncentrisani na poboljšanje tehnika učenja i dostizanja boljih rezultata u obrazovanju, edukaciju smo usmerili i na seminare koji vam mogu pomoći direktno na poslu, od tehnika prodaje do veština komunikacije: Ostvarite svoje ciljeve, Veštine i tajne uspešne komunikacije, Veštine prezentovanja, Šampion prodaje, odnos sa klijentima.

Kontakt info
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.